Strona głównaUsunięcie konta / Account Deletion
🇵🇱 Wersja polska
Instrukcja usuwania konta w Mruku
- Zaloguj się w aplikacji Mruku na konto, które chcesz usunąć.
- Wejdź w Ustawienia.
- Wybierz opcję Usuń konto i potwierdź swoją decyzję.
Uwaga: Konto zostanie usunięte natychmiastowo wraz ze wszystkimi powiązanymi danymi i plikami. Tej operacji nie można cofnąć.
🇬🇧 English version
How to delete your Mruku account
- Log in to the Mruku app using the account you want to delete.
- Go to Settings.
- Select Delete account and confirm your decision.
Warning: Your account will be deleted immediately along with all associated data and files. This action cannot be undone.